Schilder Kunstenares Zoufy Mienes

Beeldend Kunstenaar,

* Docent

* Consultancy

* Preventie Gezondheid

* 06 47544477

Zoufy.nl

Portretten,

Teken- & Schilder Workshops met een Twist

Zoufy Art, KVK 37154252

https://Vitaliteitsite.nl

Regenereer voor gezonde reset met een Switch

Kennismaking met de kunstenaar

Zoufy is haar naam en Zoufy Art haar bedrijf waar 2 websites onder hangen met haar ambities.
Zoufy.nl voor als u wilt leren tekenen – en schilderen nu maandelijks op een mooie locatie ook portret opdrachten neemt zij ook aan naast het maken van karikaturale tekeningen. U kent haar wellicht van bijna 25 jaar les verzorgen bij Debutade en ook voor kinderen nu gelukkig nog wel in de Zaagtand bij Stichting Netwerk in Hoorn NH.

Vitaliteitsite.nl is de andere zijde waar haar expertise in gezondheid naar buiten komt.
Hier leest u waardoor zij haar werk kan blijven doen ondanks haar getroebleerde levensstart; er staat hoe je zelf je energie balans kunt herstellen en regenereren met eerlijke geconcentreerde kruiden die voeden, reinigen en voor balans zorgen. Zij is er razend enthousiast over; de TCM stelt : “je bent in of uit balans.”

Hoe dit schilderij tot stand kwam?
Franklin stelde dit voor: “hoe leuk zou dit zijn? “

Een goed idee echter veel specifiek over Nederlands Indië (Indonesië)wist zij niet maar haar levende fantasie bracht al snel de beelden. Ze werd gelijk geleid in een verhaal als dochter van de melkboer naar een groepje mensen die manden op hun hoofd droegen om goederen te transporteren. Een moeder, twee dochters en kinderen zijn op pad voor gedroogde kruidnagels. Bovenin het schilderij verbeeld liggen die te drogen op matten voor de kruiken.
In ruil voor iets verrassends met de persoon bij de drogerij; immers ze zijn feestelijk gekleed omdat het een bijzondere dag is.

Dat klopt; ze zien een Visioen met een prachtig uitzicht waar Frangipani bloemen groeien aan een strand tussen reusachtige palmen die ver zwiepend naar ze toe wuiven en water doen opzwepen. Niets is wat het lijkt !
Onder de waterval doemt voorspellend naderend onheil op; de rotan doos van Pandora barst open en er ontsnapt een vlucht die het drogen van de kruiden uit het zicht haalt en zwemt in het rijstveld. Ook daar is van alles in beweging maar wel beeldschoon. “Immers een blijmoedig hart loopt de hele dag, en een bedroefd hart is na een mijl al vermoeid. Hoop dat u met plezier naar dit schilderij kijkt en het verhaal herkent ”

Het schilderij is te koop voor degene die voelt hoe haar of zijn hart een huppeltje maakt.

Er is 25 uur aan gewerkt en is 50 x 50 cm

Schilderij in uitvoering

Schilderij gereed voor Expositie