Onder voorbehoud

Dat de corona maatregelen zijn ingetrokken en dat het culturele evenement veilig kan plaats vinden.

Nationaal Indische dag, zondag 29 augustus 2021

Het is nog een grote verrassing welke artiesten wij hebben kunnen contracteren. Wij beloven u een spetterende middag en avond.

De Kumpulan begint om 15.00 en eindigt om ca. 21.00.

U kunt dan rustig genieten van de uitstekende Indische rijsttafel die de catering van Dapur Jomy voor u heeft klaar gemaakt. En uiteraard vergeten wij de overheerlijke snacks niet.


Indo Rock

Doordat er geen evenementen georganiseerd kunnen worden missen vele van jullie de muziek – lekker eten, maar vooral het dansen en het gezellig samen zijn met elkaar. Om een beetje in de sfeer te komen willen wij jullie op het volgende attent maken. Radio Noord-Holland gaat 2 uur lang Indo rock verzorgen. De exacte datum is helaas niet bekend, maar de muziek wordt uitgezonden op een zondagmiddag van 16.00 uur – 18.00 uur. Het kan zijn op zondagmiddag 21 februari 2021 OF zondagmiddag 28 februari 2021. Willen jullie genieten van een paar uurtjes Indo rock, noteer deze data.

Nog even herhaling:

Radio Noord-Holland Indo rock te beluisteren via:

Zondagmiddag 21 februari 2021 OF zondagmiddag 28 februari 2021 van 16.00 uur – 18.00 uur

Veel luisterplezier!


In 2020 waren er al diverse evenementen vastgelegd. Een ervan kon doorgang vinden: eind januari 2020 is medewerking verleend aan een Indische week in Verzorgingshuis Avondlicht te Hoorn. Met optreden van de Indo rockband Blackmail en als afsluiting van de week een optreden van Wieteke van Dort.

Helaas door het Covid-19 virus waren wij genoodzaakt de geplande evenementen voor de rest van 2020 te cancelen.

Hopelijk verloopt 2021 succesvoller voor de te houden evenementen.


In verband met de corona situatie is het verplicht de richtlijnen van het R.I.V.M. te volgen en zich van tevoren aan te melden via: info@acaravitanova.nl