Geactualiseerd op zaterdag 10 december 2022

Catering Kerstpulan zaterdag 17 december 2022 | Oosterkerk Hoorn | 17.00-21.00 uur

Wacht niet te lang met bestellen, want op is op!

Geen Kerstpulan zonder heerlijke Indische hapjes en maaltijden! We zijn dan ook heel blij met de samenwerking met Enak- Alkmaar. Enak presenteert tijdens de Kerstpulan een heerlijk aanbod.

Tip: reserveer uw maaltijden en hapjes voorafgaand aan de Kerstpulan!
Wij raden u aan voorafgaand aan de Kerstpulan via acaravitanova.nl te bestellen. Gemakkelijker kan het niet! Graag uw wens zo duidelijk mogelijk invullen en bij Opmerkingen vermelden dat de bestelling bestemd is voor de Kerstpulan op zaterdag 17 december of om mee naar huis te nemen. De bestelling moet uiterlijk op woensdag 14 december zijn ontvangen via adoe.adoe@acaravitanova.nl .

U kunt uw maaltijden tijdens de Kerstpulan zelf kopen en er dan meteen van genieten, uiteraard warm geserveerd, maar u kunt uw bestelling ook koud mee naar huis nemen.
Toegangskaarten voor de Kerstpulan zijn exclusief hapjes en maaltijden; wij weten immers niet hoeveel trek u heeft. U betaalt de catering per PIN; neem dus uw betaalkaart mee om te kunnen smullen!

Speciaal Acara VitaNova Kerstpulan aanbod van Enak-Alkmaar

1. Rames menu € 12,00 per portie
Samenstelling: 1 keer ei, 2 keer groenten, 2 keer vlees, De gasten mogen dus zelf kiezen wat ze willen. Ze hebben daarbij de keuze uit:
basis: nasi putih, bami goreng

Vlees: rendang, ajam ketjap of ajam pedis

Groente: sg buncis en Sayur lodeh

Sg telor

Atjar van kommommer en krupuk

2. Gado gado (vegetarisch) € 6,00 per portie

Lontong, Tahu, Tempeh en Krupuk

3. Sate ayam, r € 7,00 per portie

Met lontong en atjar

4. Snacks, € 2,50 per stuks
keuze uit kippastei, kiprisoles, kiplumpia, kiplemper

Koud en warm
U kunt uw menukeuze koud kopen als u de maaltijd mee naar huis wilt nemen. Daar kunt u de maaltijd zelf opwarmen. Als u de maaltijd tijdens de Kerstpulan wilt gebruiken kan Enak-Alkmaar deze opwarmen.

Tevoren bestellen
U kunt uw maaltijd ook al tevoren bestellen, zowel voor (koud) meenemen als voor warm gebruiken tijdens de Kerstpulan. Graag uw wens zo duidelijk mogelijk invullen en vermelden dat de bestelling bestemd is voor de Kerstpulan op zaterdag 17 december 2022 of om mee naar huis te nemen.

De bestelling moet uiterlijk op woensdag14 december 2022 zijn ontvangen via adoe.adoe@acaravitanova.nl.