Persbericht

Doña & de Gado’s

Culturele Stichting Acara Vita Nova Organisator van Adoe Adoe activiteiten organiseert op zondag middag 27 augustus 2023 een Kumpulan met: Doña & de Gado’s

Een middag of avond om u senang te voelen. Met Doña en de Gado’s bieden wij u een muzikale Kumpulan aan met o.a. nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo Doeloe.

Met haar sprankelende stem en presentatie zingt Doña bewerkingen van Indische liedjes met een zweem van weemoed naar de koloniale tijd.

Dat de humor niet ontbreekt blijkt wel als zij als ”nichtje van Tante Lien” een soort ode aan Wieteke van Dort brengt met nummers als ”Geef mij maar nasi goreng” en ”Arm Den Haag”. Heerlijk lachen met af en toe een klein brokje in de keel!

Vaak wordt er van senioren verwacht dat er liedjes uit de oude doos gespeeld moeten worden, maar Doña houdt er ook rekening mee dat velen van deze generatie toch echt uit de Rock & Roll tijd komen, en het nog vaak actief beoefenen.

Ook brengt zij een gemixt Allround repertoire met muziek uit de jaren 50, 60, 70 tot heden. Rock ‘N Roll, Zuid Amerikaans en een vleugje Reggae.

Sinds haar overwinning in de Soundmixshow, op 15-jarige leeftijd, heeft Doña Pessy hard aan de weg getimmerd. Ze won talentenjachten in Duitsland en kreeg een platencontract bij Hansa Ariola en trad veel op voor radio en televisie.

In die tijd ging ze veel op reis en deed mee aan songfestivals in o.a. Turkije (Cesme), Polen (Sopot), Roemenië en Indonesië.

Kortom een getalenteerde zangeres.

Momenteel treedt ze regelmatig op met haar succesvolle Doña en de Gado’s

Reserveer uw toegangskaarten via e-mail: adoe.adoe@acaravitanova.nl

of bestel direct via de QR code of via https://https://podiumplein.nl, OP is OP

In de voorverkoop € 15,00 aan zaal € 20,00

Oosterkerk, Grote Oost 58 – 60, 1621 CW Hoorn

Aanvang13.30 uur zaal open 13.00 uur

Catering Walhter & Dede

De gasten hebben genoten van het heerlijke eten en de performant van de band.