Angklung concert met workshop en traditionele dans

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12 september 2021
15:00 - 18:00

Locatie
Oosterkerk (Huiskamer van Hoorn)

Categorieën Geen Categorieën


Op zondagmiddag 12 september 2021 vindt een uniek Angklung concert plaats. Het Adoe Adoe team, organisatoren van culturele evenementen, starten dit seizoen met een uniek Angklung concert met workshop en traditionele Indische dansen onder leiding van Leni Landweer. Online kaarten bestellen kan hier (Podiumplein).

Hieronder vindt u informatie over Leni Landweer-Marleni:

Geboren 30 mei 1974 in Bogor, West Java, Indonesië. Ik ben het derde kind van de 6 kinderen van West-Javaanse ouders, Sundanees.
Vanaf kind was ik altijd geïnteresseerd in muziek, liedjes en Indonesische traditionele dans.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met Angklung spelen, met het optreden en met het Indonesische traditionele dansen. Met mijn website www.angklung.nl wil ik meer vertellen over Angklung in Belanda/Holland. Uiteindelijk via deze Indonesische Cultuur ben ik trots op mijn roots, onze integratie en de leuke ontmoetingen met de Nederlands-Indische en Molukse mensen in Nederland.

Over www.angklung.nl
Leni Landweer is de oprichter van www.angklung.nl. Hier wordt de Angklung bespeeld door jong en oud. De klank van de Angklung herinnert mij aan mijn kindertijd. Ze ademt de sfeer van de sawa’s. Om dit bijzondere gevoel te delen met andere mensen heb ik besloten om Angklung workshops te gaan geven. Ik heb gemerkt dat veel mensen hier veel plezier aan beleven. Het samen spelen van de Angklung geeft een heel speciaal gevoel van harmonie en samenwerking. Is uw nieuwsgierigheid hierdoor gewekt, koop dan hier uw online kaarten via Podiumplein.

Attentie: Strenge eisen worden gesteld bij toegang concert.

U moet in het bezit zijn van:

– Een corona check-app, of
– Vaccinatiebewijs, of
– Herstelbewijs voor reizen of evenementen.

En tevens moet u zich kunnen legitimeren met een rijbewijs, paspoort of identiteitsbewijs.

Zonder deze bescheiden wordt u de toegang tot het concert geweigerd.