geactualiseerd: dinsdag 5 oktober 2021

Kumpulan zondag 28 november
Noteer vast zondag 28 november 2021, Oosterkerk Hoorn, aanvang 15.00 uur: Kumpulan met All Round band The Rocking Players. Kijk hier voor alle informatie en kaartverkoop of koop hier direct uw online kaarten.
Volg ons op facebook, in de nieuwsbrief en op deze website!

Doneren?
Veel mensen zijn geïnteresseerd in het werk van de stichting Acara VitaNova en willen daar graag een bijdrage aan leveren. Dat kan hier op de donatiepagina van Podiumplein. In principe kunt u ieder bedrag vanaf € 5,00 doneren.
Na betaling van uw donatie ontvangt u een of meerdere donatiebewijzen. Deze zijn niet geldig als toegangsbewijs voor een van onze activiteiten.

Lukt het niet meteen met de aankoop van uw toegangskaarten of donatiebewijzen? Neem dan contact op met service@podiumplein.nl of bel met 06 4910 8889.

___________________________________________________________________

Achtergrond van de stichting Acara VitaNova (i.o.)
In het jaar 2019 werd de Gouden Eeuw in Hoorn uitbundig gevierd. Initiatiefnemer Franklin Bieri wilde ook graag een steentje bijdragen aan het vieren van deze Gouden Eeuw, om een lang gekoesterde wens in vervulling te doen gaan: het organiseren van een Kumpulan. In Noord-Holland boven het Noordzeekanaal wonen veel Indo’s die vaak verenigend zijn en Kumpulans organiseren. Behalve in West-Friesland.

Na maanden van voorbereiding, inmiddels geassisteerd door Corrie Hessels, was het eindelijk zover: de eerste Kumpulan in de Oosterkerk te Hoorn op 7 april 2019. Het werd een groot succes, mede door de fantastische Indo band Hot News, welke was gecontracteerd voor dit festijn. Uit de gehouden enquête bleek dat er grote behoefte was aan deze samenkomsten. Daarom zijn er nog drie evenementen gehouden in een wat kleinere vorm, Acara Adoe Adoe, in Het Huis Verloren te Hoorn. Met Indisch eten en muziek van de geweldige zangeres Sandra Mooij en de indo rockband Blackmail.  Ook deze evenementen waren zeer succesvol.